Tenim 4 productes “estrella”:
TOMÀQUET ROSA DE MONTSERRAT
Varietat autòctona d’Olesa de Montserrat. Es caracteritza per ser un tomàquet sense gaire polpa, que el fa idoni per fer-lo farcit. El cultivem en hivernacle, amb la tècnica de cultiu hidropònic. Hi ha dues èpoques en que podem trobar aquest tomàquet al mercat: a la primavera entre els mesos d’abril a juliol i a la tardor entre els mesos de setembre a desembre.
PERES
Cultivem les varietats Ercolini i Castells (o pereta de Sant Joan). Actualment tenim 3 hectàrees dedicades a aquesta fruita, i situades a Benisssanet (Tarragona). L’època en que les podeu trobar és entre juny i setembre.
CIRERES
Tenim actualment varis camps de cirerers, majoritàriament a la zona d’Olesa de Montserrat. Produïm diferents varietats d’aquesta fruita, que pots trobar al mercat els mesos de maig i juny.
OLI
La família produeix Oli verge Extra, de la varietat Palomar Olesana, des de fa molts anys. És un producte del que estem especialment orgullosos, per que la seva elaboració és pràcticament artesanal, obtenint un producte d’una qualitat immillorable.